Falling Diamonds

Speel Falling Diamond
Met 3 rode zevens haal je diamanten credits binnen!

tijdelijk geen links naar online ’s en play for fun gokkasten in verband met de acties van de kansspelautoriteit

De jackpot slot Falling Diamonds is een spel waar je veel diamanten zult zien. Dat is ook uit de naam van het spel af te leiden. Het spel is erg leuk om te spelen en er zijn dan ook verschillende mogelijkheden tot het winnen van prijzen. Speel op de onderste drie rollen die allemaal los van elkaar ronddraaien en win enorme prijzen. De inzet bij de jackpot slot Falling Diamonds is helemaal naar eigen wens in te stellen. De minimum inzet is tien eurocent per draai en het maximum bij deze gokkast is vijftig eurocent. Ook kan je zelf het aantal winlijnen bepalen. Je kan ervoor kiezen om met drie verschillende winlijnen te spelen. De winst die bij elke winlijn hoort wordt opgelicht aan de bovenkant van de jackpot slot Falling Diamonds. Win prijzen tot wel 5000 credits.

Als je voor het maximale wilt spelen bij dit spel, dan klik je op de knop bet max. De computer stelt dan gelijk de maximale inzet voor je in en je kan direct gaan spelen. Deze inzet kost je 1,50 euro per draai, maar de te winnen prijzen zijn dan ook erg hoog. Druk op de knop ‘’ of trek aan de hendel om de rollen te laten draaien. Om de rollen automatisch te laten draaien bij jackpot slot Falling Diamonds, klik je op autoplay. De computer zal de rollen nu voor je draaien en je hoeft zelf helemaal niets meer te doen. Dit is natuurlijk erg makkelijk, want je kijkt hoe het geld jouw kant op komt rollen.

Falling Diamonds jackpot slot staat bekend om zijn diamanten en we weten allemaal dat diamanten erg duur zijn. Het spelen van dit spel kost niet veel geld, maar door diamanten te winnen kan je wel veel geld winnen. Om het spel eens uit te proberen kan je gebruik maken van de fun euro’s die je ter beschikking worden gesteld. Hiermee kan je de jackpot slots Falling Diamonds eens gratis uit proberen en zal je erachter komen of het spel voor jou is weggelegd of niet. Gebruik het oefengeld bij deze speelautomaat meerdere keren totdat je echt zeker weet dat je voor het grote geld wilt gaan spelen. Trek aan de hendel van de jackpot slot Falling Diamonds en win enorme geldbedragen. Let wel op dat je minimaal achttien jaar moet zijn om voor echt geld te mogen spelen.

Falling Diamonds, 4.5 out of 6 based on 2 ratings

Deel Falling Diamonds met je vrienden


Laat een Tip achter!

*