Diamond Joker

Speel Diamand Joker
5 winlijnen, een Diamant en een Joker maken deze slot een topslot!

tijdelijk geen links naar online casino’s en play for fun gokkasten in verband met de acties van de kansspelautoriteit

In een jackpot slot komt vaak een joker of een diamand voor, maar een combinatie hiervan zie je maar zelden. De jackpot slot Diamond Joker biedt je wel de mogelijkheid aan om met beide te spelen. Win met het draaien van een joker, of door de diamanten te draaien. Bekijk de inhoud van het spel eens goed om te zien wat deze speelautomaat je allemaal te bieden heeft. Onderaan de gokautomaat vind je drie rollen die allemaal los van elkaar ronddraaien. Bovenaan de jackpot slot van Diamond Joker, zie je wat de mogelijke wincombinaties zijn. Je zal opmerken dat je tot wel 25.000 credits kan winnen. Het is dus zeker aan te raden om deze gokautomaat eens uit te proberen.

Door aan de hendel van de jackpot slot Diamond Joker te draaien, laat je de rollen draaien. Natuurlijk kan je ook gewoon op het knopje drukken. Wil je helemaal niets doen, maar toch geld verdienen? Klik dan op autoplay. De rollen zullen nu automatisch gedraaid worden en je hoeft alleen maar toe te kijken hoe het geld binnen komt rollen. Probeer deze functie eens uit en zie dat jackpot slot Diamond Joker je veel te bieden heeft. Je kan deze gokautomaat al bespelen vanaf tien eurocent per draai. De maximale inzet per winlijn is vijftig eurocent. Het is mogelijk om op maar liefst vijf verschillende winlijnen te spelen. Als je dan ook nog eens met vijftig eurocent inzet speelt, dan speel je bij de jackpot slot Diamond Joker voor 2,50 euro per draai. Met deze inzet kan je dan uiteraard wel de maximale prijzen winnen.

Natuurlijk zijn de meeste mensen wat huiverig bij het spelen van een nieuw spel en daarom is de mogelijkheid aanwezig om het eens een paar keer gratis uit te proberen. Gebruik de zogenaamde fun euro’s van jackpot slot Diamond Joker en test het spel uit. Met dit oefengeld kan je erachter komen of deze gokautomaat voor jou is weggelegd. Wat nog erg handig is bij het spelen van Diamond Joker, is dat je geen account aan hoeft te maken. Speel zonder account voor het echte geld bij deze jackpot slot en win grote prijzen. Open het spel zelf eens en kom erachter dat het je veel te bieden heeft. Bepaal zelf het aantal winlijnen waarmee je wilt spelen en bepaal ook helemaal zelf wat je wilt inzetten. De jackpot slot Diamond Joker is dus voor iedereen weggelegd.

Diamond Joker, 2.0 out of 6 based on 1 rating

Deel Diamond Joker met je vrienden


Laat een Tip achter!

*