Caribbean Stud Poker

Speel Stud Poker
Caribbean Stud Poker is een leuke variant op het echte traditionele poker.

Poker is een van de populairste spellen op het internet en er zijn dan ook erg veel verschillende varianten van poker. Hier kan je Caribbean Stud poker spelen. Dit houdt in dat je vijf kaarten krijgt waarmee je tegen de dealer speelt. Met deze vijf kaarten dien je een combinatie te hebben of je moet geluk hebben dat er een hoge kaart tussenzit waarmee je de dealer eventueel kan verslaan als deze ook geen combinatie heeft. Het spel is voor iedereen weggelegd, want je kan al meespelen vanaf tien eurocent. Zet je inzet bij de Caribbean Stud poker in op de ante plek en de kaarten worden gedeeld. Het is alleen mogelijk om op de middelste plek te spelen bij dit spel.

Speel voor grote bonussen bij Caribbean Stud poker

Het leuke van dit spel is, dat je ook nog eens kan meespelen voor grote bonussen. Zo is het mogelijk om een bonus te ontvangen als je een flush, full house, four of a kind, straight flush of Royal flush hebt. Let echter wel op dat je alleen kan meespelen voor deze bonus als je ook een extra bonus inzet. Dit bedraagt tien eurocent, maar met dit geld kan je wel grote extra prijzen winnen. Bij een flush ontvang je al tien euro extra bovenop het gewonnen bedrag bij Caribbean Stud poker en bij een Royal flush ontvang je maar liefst duizend euro extra. Het enigste wat je hiervoor hoeft te doen is het maken van een kleine extra inzet van tien eurocent. Alle uitbetalingen zijn ook in het spel terug te vinden. Klik op de payouts formulier om te zien wat alle mogelijke uitbetalingen zijn bij de Caribbean Stud poker.

Alle kaarten komen voor in het spel en het wordt dan ook gespeeld met zes kaartspellen van elk 52 kaarten. Het kan dus zomaar zijn dat er twee keer dezelfde kaart voorkomt op tafel. Het is de bedoeling bij Caribbean Stud poker om van de dealer te winnen. Om het je wat makkelijker te maken staat er onder de vijf kaarten gelijk of je een combinatie hebt. Ook met high card kan je uiteraard van de computer winnen. Als je denkt goede kaarten te hebben, dan kan je het bedragen raisen om te zien of je een betere hand hebt dan de computer. Wacht in spanning af of je gewonnen hebt. Het is leuk om tegen de computer te spelen, want je weet niet of deze goede kaarten heeft. Als je Caribbean Stud poker tegen vrienden speelt, dan kan je vaak afleiden van de gezichten wat voor soort kaarten hij of zij heeft, maar dat is via het internet niet mogelijk.

Kaart combinaties bij Caribbean Stud poker

Tijdens het spelen van poker kan je uiteraard vele verschillende combinaties maken. De high card is geen combinatie. Hierbij neem je de hoogst voorkomende kaart in je hand om te kijken of de ander geen combinatie heeft en misschien wel een lagere kaart heeft dan jij. Als je twee dezelfde kaarten hebt, twee heren bijvoorbeeld, dan heb je een paar (pair). Two pair betekent dat je twee paren in je hand hebt. Met een three of a kind wordt bij Caribbean Stud Poker bedoelt dat je drie dezelfde kaarten hebt. Dit is een vrij hoge combinatie en hiermee zal je vaak winnen. Ook met two pair win je vaak al van de computer.

Als je een straat (straight) hebt bij Caribbean Stud poker, dan zit je vaak in een zetel, want het komt niet snel voor dat iemand anders dat tegelijkertijd ook heeft. Een straat heb je als je vijf kaarten in volgorde hebt, dus negen, tien, boer, vrouw, heer om een voorbeeld te noemen. Deze hoeven niet van dezelfde kleur of symbool te zijn. Het hebben van een flush wordt bij Caribbean Stud poker nog eens extra beloond. Als je voor de bonus speelt, dan ontvang je nog eens tien euro extra. Een flush heb je als je vijf kaarten van dezelfde soort hebt. Als het voorkomt dat beide spelers een flush hebben, dan bepaald de hoogste kaart van de flush de winnaar. Het hebben van een full house bij Caribbean Stud poker houdt in dat je een pair in je handen hebt met ook nog eens een three of a kind. Wanneer je vier dezelfde kaarten hebt, dan heb je een four of a kind bij poker. De straight flush houdt in dat je straat ook nog eens van dezelfde soort is. Dit komt vrij weinig voor en dit wordt dan ook rijkelijk beloond als je voor de bonus meespeelt bij het online pokerspel Caribbean Stud. De hoogste combinatie die je zelden zal zien is de Royal Flush. Hierbij heb je een straat van aas tot tien en ook nog eens van dezelfde soort. Je kan misschien wel jaren poker spelen en deze toch nog nooit hebben gezien. Een Royal flush komt dan ook zeer zelden voor en wordt bij Caribbean Stud poker beloond met een bonus van duizend euro.

Probeer zelf Caribbean Stud poker eens uit

Open het spel eens snel om te zien of dit voor jou is weggelegd. Speel met verschillende inzetten, maar raise ook eens of kies ervoor om te folden. Met het oefengeld dat Caribbean Stud poker je ter beschikking stelt kan je rustig de tijd nemen om alles eens goed door te nemen. Deze zogenaamde fun euro’s zijn erg handig en kan je ook meerdere keren gebruiken. Het is een aanrader om dit veelvuldig te doen voordat je begint aan het spelen van dit poker spel. Vooral als je nog niet zo bekend bent met Caribbean Stud poker, dan is het erg handig om te doen. Zoek eens rond op internet om te kijken naar verschillende strategieën. Er zijn enkele methodes om geld te winnen, maar deze komen natuurlijk niet altijd uit. Het blijft immers een kansspel en dit kan je nooit voorspelen. Wel is het mogelijk om wat tips op te zoeken om Caribbean Stud poker beter onder de knie te krijgen.

Caribbean Stud Poker, 5.0 out of 6 based on 3 ratings

Deel Caribbean Stud Poker met je vrienden


Laat een Tip achter!

*